Storemanager Vacatures

Op deze pagina tref je een overzicht van onze actuele Storemanagers vacatures. Wil jij een nieuwe baan als Fashion storemanager in de retail? De kans is groot dat jij die vindt bij Careers in Fashion. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk aan Fashion retail opdrachtgevers. Zit jouw nieuwe uitdaging er nu niet tussen? Maak dan wel kennis met ons zodat wij jou weten te vinden.

Storemanager - Regio Rotterdam

Een super uitdaging om in de rol van Storemanager een nieuwe flagship store op een A1 locatie in de binnenstad op te zetten!
Gepubliceerd: 16-04-2018
Referentie nr:#NEMA11078

Storemanager Fashion - Regio Enschede

Als Storemanager Fashion krijg jij de kans om een fantastische store neer te zetten en jezelf continue te blijven ontwikkelen binnen een internationale fashion organisatie.
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#NERJ11018

Assistent Storemanager - Omgeving Amersfoort

Een uitdagende functie bij L. ten Cate waarbij leeftijd niet belangrijk is, maar enthousiasme en passie voor het verkoop vak wel!
Gepubliceerd: 28-02-2018
Referentie nr:#NERJ11004

Senior Filiaalmanager - Eindhoven | VERVULD

Een mooie baan in Eindhoven bij een dynamische fashion retailer. Hiervoor ontvang je een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees meer over deze fashion vacature!
Gepubliceerd: 13-08-2017
Referentie nr:#NEGB10792

Storemanager Nike (Head Coach) - Utrecht | VERVULD

Als Storemanager Nike ben jij verantwoordelijk voor de flagshipstore en krijg je de kans om jouw passie voor sport en retail met jouw team en klanten te delen!
Gepubliceerd: 10-05-2017
Referentie nr:#NEEW10964
Zoekcriteria
Vacatures per e-mail ontvangen?
Ontvang als eerste de vacatures die bij jou passen!
www.careersinfashion.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close