Storemanager Vacatures

Op deze pagina tref je een overzicht van onze actuele Storemanagers vacatures. Wil jij een nieuwe baan als Fashion storemanager in de retail? De kans is groot dat jij die vindt bij Careers in Fashion. Wij hebben namelijk een uitgebreid netwerk aan Fashion retail opdrachtgevers. Zit jouw nieuwe uitdaging er nu niet tussen? Maak dan wel kennis met ons zodat wij jou weten te vinden.

Storemanager Nike (Head Coach) - Utrecht

Als Storemanager Nike ben jij verantwoordelijk voor de flagshipstore en krijg je de kans om jouw passie voor sport en retail met jouw team en klanten te delen!
Gepubliceerd: 06-02-2018
Referentie nr:#NEEW10964

Aankomend Storemanager Fashion - Nijmegen

Binnen een paar maanden je eigen retail winkel runnen van een bekend Nederlands modemerk kan in deze uitdagende functie! Reageer snel op deze fashion vacature.
Gepubliceerd: 08-01-2018
Referentie nr:#NEEW10922

Senior Filiaalmanager - Eindhoven | VERVULD

Een mooie baan in Eindhoven bij een dynamische fashion retailer. Hiervoor ontvang je een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees meer over deze fashion vacature!
Gepubliceerd: 13-08-2017
Referentie nr:#NEGB10792
Zoekcriteria
Vacatures per e-mail ontvangen?
Ontvang als eerste de vacatures die bij jou passen!
www.careersinfashion.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close