Inschrijven

Bent u nog niet ingeschreven? Schrijf u nu snel en eenvoudig in om direct te kunnen solliciteren!

Als je een CV wilt meesturen dan kan dat nu. Wij zullen proberen je CV automatisch in te lezen en daarmee de inschrijving voor je te vereenvoudigen. Je kunt .DOC, .DOCX, .PDF, .ODT en .RTF bestanden toevoegen. Vul alsjeblieft ook de tekstcode in die je onderaan de pagina aantreft. Je hoeft deze code niet in te vullen als je besluit op dit moment geen CV mee te sturen.
CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha

Inloggen

Als je al een kandidaten login hebt, kan je hieronder je e-mailadres en wachtwoord invullen. Klik vervolgens op de 'Login' knop om in te loggen. Nadat je bent ingelogd, kan je je gegevens en sollicitatie(s) bekijken, jouw gegevens bijwerken en reageren op (nieuwe) vacature(s).

Wachtwoord vergeten?

U bent al in het bezit van een kandidaten login maar u bent niet (meer) in het beziit van uw wachtwoord? Vul bovenstaand, in het veld E-mailadres, uw e-mailadres in en klik op de onderstaande knop 'Verstuur mijn wachtwoord'. Het wachtwoord zal binnen enkele minuten naar uw e-mailadres worden gestuurd.
www.careersinfashion.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close