Category Manager Vacatures

Careers in Fashion heeft momenteel onderstaande Category Management vacatures voor jou. Vind hier jouw uitdaging als Category Manager! Deel jij dezelfde passie voor Fashion en heb jij de juiste ervaring? Reageer dan op een van de onderstaande Category Management vacatures of schrijf je vandaag nog in!

Junior Product Manager - Regio Utrecht

Bij deze Europese speler binnen het sportieve segment krijg je de ultieme kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar Product Manager. Meer weten? Reageer op deze fashion vacature!
Gepubliceerd: 14-02-2018
Referentie nr:#NERJ10976

Senior Merchandiser Fashion - Regio Den Bosch

Op zoek naar een uitdagende, zelfstandige baan als senior merchandiser fashion bij een succesvolle organisatie? Dan is dit de kans in de fashion branche voor jou!
Gepubliceerd: 22-12-2017
Referentie nr:#NEMPI10906

Product Manager Girav - Regio Amsterdam

Wil jij een bijdrage leveren aan de groei en doorontwikkeling van het fashion merk Girav? Dan is deze functie als product manager op jouw lijf geschreven!
Gepubliceerd: 20-12-2017
Referentie nr:#NECH10901

Production Manager Fashion - Regio Utrecht

Een uitdagende functie bij een succesvol internationaal bedrijf. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele productie- en buyingproces. De dynamiek en passie van deze organisatie staat garant voor...
Gepubliceerd: 18-10-2017
Referentie nr:#NEGB10685

(Senior) Product Manager Fashion - Landelijk

Wij zoeken ervaren en strategische Productmanagers voor diverse Fashion Wholesale en Retail organisaties. Als Productmanager word jij gelukkig van het managen van het product, ben jij sterk in het...
Gepubliceerd: 28-09-2017
Referentie nr:#NECH10239

Buyer / Product developer Fashion - Landelijk

Wij zoeken ervaren en gedreven Buyers / Product Developers voor diverse Wholesale en Retail organisaties in de Fashion. Als Buyer / Product Developer streef jij naar kwaliteit, heb je oog voor...
Gepubliceerd: 12-09-2017
Referentie nr:#NECH10238

Merchandiser Fashion - Amsterdam | VERVULD

Een uitdagende job als Merchandiser bij een bekende retailer in de regio Amsterdam! Deze vacature heeft een korte looptijd, dus laat snel van je horen door te reageren!
Gepubliceerd: 30-08-2017
Referentie nr:#NEKB10541

Buyer Fashion - Amsterdam | VERVULD

Zet jij fantastische en commerciële collecties neer tegen de beste voorwaarden? Een bijzondere rol voor een ervaren inkoper die een uitdaging niet uit de weg gaat. Interesse? Lees meer...
Gepubliceerd: 20-08-2017
Referentie nr:#NEKB10542
Zoekcriteria
Vacatures per e-mail ontvangen?
Ontvang als eerste de vacatures die bij jou passen!
www.careersinfashion.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close